elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Populizm içi boşlamış toplumun kendini doldurma cabasından ibaret aslında. Bir nesneye asırı ilgi gostererek yuceltmek, farklı bir konuma oturtmak, anlam boslugunu doldurmak. Ama bazen içi boşalmış toplum kendini çeşitli nesneleri yucelterek de dolduramıyor, kilitleniyor aslında o toplum, beyin mcıklaması geçiriyor. kendini geliştirmekten yoksun insanlar da bu kitlenen toplumun atar damarları, falan fiskos... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 cuma senden sonra cumartesi ben buluşabilirmiyim ? :P[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 böyle işi bağlarım diyorsun peki... fakat kızın muhabbet beni sarmadı ya :([signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 önemli olan gönüller bir olsun ya ne bakıosun muhabbete ehueu[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ipli şeyler tercih ettiğini öğrendikten sonra altında tanga kelimesini görmeyi ummuştum baktım ki sapık kişiliğe sahip değilmişsin :([signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ne diyim abi. caponyadaki arkadaşıma ingilizce konusarak bi capon kız bağlamıştım bende :lol: hayat ne garip dimi...sora hocaları bahçede ağacın altında yakalamış onnarı...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 zor değil ki bu =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 kız tunalı falan diyo ankara olmuyo mu orası yahu[signature][hline]chiptech. Seni unutmadık Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog www.dadeu.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 gelen mesajlar ustune bir açıklama yapma geregi duydum. selin diye biri yok. kurmaca yani bu. çeşitli durumlarla dalga geçtik. anlayan da anlamıştır zaten. acıklayınca da pek bir kotu oluyor. [Bu mesaj elvyn tarafından 09 Ağustos 2005 20:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 öle canlandırma olmaaz, gerçeğini isteriz. hehe.[signature][hline]chiptech. Seni unutmadık Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog www.dadeu.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Herkes 8 de istiklal'e cuma günü yer mekanı da öğrendik ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 İşte yalanlar.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: bLackcha0s, 09 Ağustos 2005 18:55 tarihinde demiş ki: cuma senden sonra cumartesi ben buluşabilirmiyim ? :P pazar da ben baba (2 yim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Boenx, 09 Ağustos 2005 20:39 tarihinde demiş ki: Herkes 8 de istiklal'e cuma günü yer mekanı da öğrendik ;) ZUHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: gokkkan, 09 Ağustos 2005 20:59 tarihinde demiş ki: said: bLackcha0s, 09 Ağustos 2005 18:55 tarihinde demiş ki: cuma senden sonra cumartesi ben buluşabilirmiyim ? :P pazar da ben baba (2 yim) kırmızı tuttum kurallar benden. gokkan pazartesi doluyum ya pazar ben gidiyim.olmaz mı?[signature][hline]Ardhath Sevdiğimi başkalarıyla, göreceksem eğer kör olsun bu gözler göremeyeyim bir daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Ferrero, 09 Ağustos 2005 18:55 tarihinde demiş ki: böyle işi bağlarım diyorsun peki... fakat kızın muhabbet beni sarmadı ya :( sen anlamzsın bar işlerinden metalci değil bunlar .. :)[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Alexi_Septimus, 09 Ağustos 2005 20:49 tarihinde demiş ki: İşte yalanlar. olayın duzmece olduğunu solemiş zaten protest bi sacmalık bu.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Ankaradaki bir arkadaşlınla kurmuşsun kesin ehehe[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Cuce, 09 Ağustos 2005 23:14 tarihinde demiş ki: said: Alexi_Septimus, 09 Ağustos 2005 20:49 tarihinde demiş ki: İşte yalanlar. olayın duzmece olduğunu solemiş zaten protest bi sacmalık bu. elvyn: hadi lan ordan elvyn: protest sacmalıkmış elvyn: YÖRÜ[signature][hline]biz sultani için şoyle boyle deseler şoyle boyle oluruz, severiz çünkü keratayı [Bu mesaj elvyn tarafından 09 Ağustos 2005 23:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: Cuce, 09 Ağustos 2005 23:14 tarihinde demiş ki: olayın duzmece olduğunu solemiş zaten protest bi sacmalık bu. Fundementalist tandanslar içerisinde nevrotik krizlerde görülen tanığın beraatine karar verildi, mübaşir!.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 vay bağlamacı.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 manhattan gülü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 elyvnin yazı tipindeki mor renkte bir dokundurmamı yoksa elvynin sevdiği bir renkmi?[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 mor orada insanlığın kirlenmişliğin rengini değiştirme, kendine yeni bir kimlik yaratma çabasını simgeliyor. Mor siyaha yakın bir renk olduğu için, ve aynı zamanda teletabilerin arasında en sevdiğim olan tinki vinkinin kürkünün rengi olduğu için seçildi. gördüğünüz gibi "anlayan anlıyor" arkadaşlar. falan[signature][hline]kolonyalı mengüç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 yersen diye ekliyoruz tabii ki pratikte o kadar sorguya çekersen aha bunu alırsın ya neyse.. heyecanlı pati gençliği[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar